Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Ősz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 4500 HUF Gyermek jegy: 3200 HUF

Új sorozatunk: kreatív családi foglalkoztató füzetek 2020. szeptember 16.

Állatkerti világ – ez a címe most induló családi foglalkoztató füzetsorozatunknak, amelyet az óvodás, illetve az általános iskolás korosztálynak szánunk. Az egyes füzetek hetente jelennek majd meg, az első rész az ősszel foglalkozik.

Bizonyára sok gyermeknek és szülőnek okozott örömet „Készíts saját állatkertet!" című sorozatunk, amelynek hétről hétre összesen tizenegy részét tettük közzé a nyár folyamán. A kinyomtatható és letölthető tartalmak az Állatkert egy-egy övezetét, régióját, és annak legjellegzetesebb állatait mutatták be, sok érdekességgel, rejtvényekkel, és kézműves ötletekkel. Így akinek kedve volt, otthon is megtalálható, vagy könnyen beszerezhető anyagokból a sorozatban bemutatott állatok figuráit is elkészítette.

A most induló új sorozat az állatkerti világot, így például a kulisszák mögötti szakmai tevékenységet mutatja be játékos formában, sok izgalmas tudnivalóval, játékkal, és persze kézműveskedéssel. A kreatív családi foglalkoztató füzetekben állatkerti élethelyzeteket is felelevenítünk, így a játék részeként a gyerekek (sőt az egész család együtt) állatkerti kifutókat tervezhetnek, gondoskodhatnak az állatok takarmányának beszerzéséről, kialakíthatják a kert nyitvatartási rendjét és még programokat is kieszelhetnek.

A sorozat újabb és újabb füzetei hetente jelennek majd meg Állatkertünk honlapján, letölthető és kinyomtatható PDF formátumban. Összesen tizennégy részt tervezünk, amelyek mindegyike más-más témakörrel foglalkozik majd. A mostani első rész központi témája az ősz.

Állatkerti világ – ismertető a sorozatról (PDF)
Állatkerti világ (1. füzet) – Évszakok: Ősz (PDF)