Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Az év dolgozói 2015-ben 2015. december 7.

Az évzáró intézményi értekezleten hirdették ki, hogy ki lett az év dolgozója. A gyűjteményi területen dolgozók közül Feigl Anita kertész, a nem gyűjteményi területen dolgozók közül pedig Bodó Mária pénzügyi csoportvezető vehette át az elismerést.

Intézményünkben hagyomány, hogy az évzáró intézményi értekezleten az elmúlt évet áttekintjük és értékeljük az elmúlt esztendő eseményeit, eredményeit. Az értékeléshez tartozik az is, hogy ilyenkor kerülnek megnevezésre az év dolgozói. Az állatkert valamennyi munkatársa szavazhat arról, hogy kit és milyen szakmai teljesítmény miatt tart alkalmasnak a címre. A legtöbb szavazatot kapott dolgozók közül a díjat az előző években elnyert munkatársakból álló zsűri választja ki a díjazottakat. Egyet a gyűjteményi területen dolgozó, egyet pedig az egyéb területen dolgozó munkatársak közül.

A szavazatok és a zsűri döntése alapján a 2015-ös esztendőben a gyűjteményi területről Feigl Anita kertész, a nem gyűjteményi területről pedig Bodó Mária pénzügyi csoportvezető lett az év dolgozója. Ugyancsak a szavazatok és a zsűri döntése alapján további elismeréseket vehetett át Benyó Károlyné kertész, Herr János gépkocsivezető–anyagbeszerző, Keszi Andrea takarmány-előkészítő, Mikó Mónika munkaügyi előadó, Papp Noémi állatgondozó és Szilveszter Roland állatgondozó is.