Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Nyitvatartás

H-P: 9:00-17:30 Sz-V: 9:00-18:00

Hírek, események

Idén nem tartjuk meg az Állatszeretet Fesztivált!2020. szeptember 14.

És sajnos elmarad az állatkerti halloween is. E két őszi eseményünkön évről évre sokan szoktak részt venni, de úgy látjuk, a jelenlegi helyzetben a felelős döntés, ha idén nem tartjuk meg őket. Állatkertbe jönni viszont továbbra is érdemes!

Maszkot kell viselni az állatházakban2020. szeptember 7.

Hétfőn délelőtt egy szájmaszk került a kert közepén álló ősember szoborra, Tóth István szobrászművész alkotására. Ezzel is igyekszünk felhívni a figyelmet arra, hogy mától állatházakban kötelező a szájat és az orrot eltakaró maszk viselése.

Elhalasztjuk a Sérült Gyermekek Napját2020. szeptember 3.

A résztvevők egészségének megóvása érdekében az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége és az Állatkert közösen döntött rendezvény későbbi időpontra halasztásáról.

Cukorbaj és látogatói állatetetés2020. augusztus 26.

Nem véletlenül tiltja vagy korlátozza minden színvonalas állatkert az állatok közönség általi etetését. Az ártalmatlannak tűnő „finomságok” akár cukorbetegséget is okozhatnak, amire a gyűrűsfarkú makik esetében is volt már példa.

A legjobb márkák között az Állatkert2020. június 12.

Superbrands kitüntetést kapott Állatkertünk. A legkiválóbb hazai márkákat elismerő díjat egy független szakemberekből álló, huszonegy fős testület ítélte oda intézményünknek, tanúsítva márkánk sikerességét és hitelességét.

Vadállatmentés: héjafiókák, hódok, sünök és vadmacskák2020. június 10.

Az év eleje óta már több száz mentett állat kapott második esélyt a nálunk folyó vadállatmentő munkának köszönhetően. Mai cikkünkből két héjafióka, egy hódanya és kölykei, három vadmacska kölyök és csaknem száz sün történetét ismerheti meg az olvasó.

Gyereknapi játékutalvány az Állatkert támogatóitól2020. május 31.

1.110.100 forint gyűlt össze az Állatkerti Alapítvány „Egy falatka Állatkert” kampánya keretében, amelyből speciális játékokat vásárolunk állatainknak. A jelképes utalványt a gyermeknap alkalmából adta át az Alapítvány az Állatkertnek.

Rossz hír: elpusztultak az óriásvidra kölykök2020. április 7.

Bár végig a legjobb lehetőségben reménykedtünk, végül bekövetkezett a legrosszabb. Sajnos nem maradtak életben a március 11-én született óriásvidra kölykök. A szülők közötti jó kapcsolat viszont reményt keltő a jövőre nézve.

Újabb kisfilm az állatkerti állatorvosok munkájáról2020. április 6.

Újabb kisfilmmel folytatódik az állatkerti állatorvosok munkáját bemutató sorozat. A legújabb epizódban a nézők ismét dr. Sós Endrével tarthatnak, ezúttal a Sünispotályba, a mentett állatok bemutató mentőközpontjába.

Európai díjra jelölik az Állatkert hulladékcsökkentési programját2020. március 31.

A novemberi Európai Hulladékcsökkentési Héthez kapcsolódóan szervezett tavalyi, kilenc napon át tartó programunkat a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége a legjobb hazai programnak találta, és európai díjra jelöli.