Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Boldog karácsonyt! 2016. december 23.

Ünnepi kisfilmmel kívánunk kellemes karácsonyi ünnepeket minden barátunknak. És persze személyesen is várunk mindenkit, akin a karácsonyi programokat szívesen kibővítené egy állatkerti sétával.

2016 folyamán huszonhét hosszabb-rövidebb kisfilmen keresztül igyekeztünk bepillantást nyújtani a Állatkertünk lakóinak életébe, sokszor a kulisszák mögé is belesve. Nagy öröm számunkra, hogy sokan életek ezzel a lehetőséggel. A mostani videóval ezt, vagyis az egész éves figyelmet és érdeklődést szeretnénk megköszönni, kellemes karácsonyi ünnepeket kívánva valamennyi barátunknak!

Az Állatkert egyébként karácsonykor is várja látogatóit, hiszen amint az év többi napján, a karácsonyi ünnepek alatt is minden nap nyitva tartunk. Csupán december 24-én, szenteste napján (meg majd szilveszterkor) lesz rövidített nyitvatartás. Az ünnepek alatt is sok látnivalót, fűtött állatházakat, a Pálmaházban valóságos trópusi klímát kínálunk a nagyközönségnek, a Japánkertnél pedig a betlehemünket is meg lehet tekinteni.