Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

EAZA: "Káprázatos éves konferencia Budapesten" 2014. október 8.

Az EAZA (Európai Állatkertek és Akváriumok Szövetsége) éves konferenciája 2014. október 23-27. között került megrendezésre a Budapesti Állatkert szervezésében.

"Az elképesztő helyszín, kiváló szervezés és a szívélyes vendéglátás ideális hátteret adtak számos nagyon eredményes találkozóhoz a szakértői csoportok üléseitől kezdve az újonnan alakult Kommunikációs Bizottság nyitóülésén át. Kiváló előadók - az érintetlen burmai dzsungel mélyén dolgozó természetvédőtől a Barcelonai Természettudományi Múzeum igazgatójáig - bizonyították, hogy világszerte milyen széles körben tevékenykedik az EAZA és olyan izgalmas, új projektekre mutattak rá, amelyek a továbbiakban is előre viszik a Szövetséget a természetvédelmi céljainak elérésében, oktatási és kutatási kiválósági programok kapcsán, lokális és globális szinten egyaránt.

Az EAZA ezúton szeretné megköszönni dr. Persányi Miklósnak és állatkerti munkatársainak a csodálatos fogadtatást, valamennyi résztvevőnek a találkozókon való részvételt, végül a konferenciaszervező Congressline Kft.-nek, hogy lehetővé tette, hogy mindez létrejöjjön. Mindenkit sok szeretettel látunk jövőre Wroclaw-ban, Lengyelországban szeptember 22-26 között!"

Forrás: EAZA hírlevél