Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Halloween az Állatkertben: egy felejthetetlen élményeket nyújtó este 2022. október 31.

Az Állatkert október 28-án 18:00 és 23:00 között különleges Halloweeni programokkal várta az érdeklődőket.

Kapunyitáskor mindenki izgatottan vetette bele magát ebbe a „hátborzongatóan" izgalmas estébe. Az eseményre érkezőket gólyalábakon, ijesztő jelmezekbe bújva köszöntötték a Főkapunál. A jókedvet és hangulatot a fényfüzérek, lámpások, színes reflektorok és a Halloween tököt vagy éppen kaméleont ábrázoló fényfestések is megalapozták.

A jelmezbe öltözött, önfeledten szaladgáló és vidáman kiáltozó gyermekek mellett a felnőttek is megragadták az alkalmat a halloweeni maszkok és kosztümök viselésére. Különböző mókás kiegészítőkben megörökíthették jelmezeiket a népszerűnek bizonyuló szelfiponton a Főkapu téren.

A Barlangteremben bronz színű élőszobrok fogadták az embereket, akik mozdulatlanságuk mellett kiegészítőik és testtartásuk változtatásával szórakoztatták a kitartó megfigyelőket. Egy teremmel arrébb, a TapiZoo foglalkozáson a látogatók nagy figyelemmel hallgatták az érdekfeszítő előadást, ahol nemcsak érdekességeket tudhattak meg, de közelebbről is megszemlélhették a különböző állati csontokat, testrészeket. Ugyan itt, kedves és segítőkész dolgozók segítségével a gyermekek kreativitásukat csillogtatva lelkesen vetették bele magukat a különböző kézműves foglalkozásokba.

A Pálmaház teraszán és a Mesterségek udvarában családi tökfaragásra is lehetőség volt. A szellemnek vagy éppen csontváznak öltözött gyermekek és felnőttek nagy munkával álltak neki töklámpásuk elkészítésének. Mindezt ihletet nyújtó minták és lelkes önkéntesek segítsége támogatta. A befejezett lámpásokat később büszkén vitték haza a családok.

A folyamatos programok mellett bemutatókra, előadásokra és tüzes produkciókra is sor került. A Pálmaháznál, Cápasulinál és a Főbejáratnál hihetetlenül ügyes tűzzsonglőrök varázslatos előadásukkal kápráztatták el a közönséget. Ha valaki lemaradt egy számára érdekes előadásról, akkor sem kellett kétségbe esnie, hiszen a bemutatókat többször is volt alkalma megnézni az este során. Az Állatkerti Halloween után élményekben gazdagon és ünnepi hangulatban térhettek haza a látogatók.

Mondd el véleményed a Halloweeni programunkról! Töltsd ki anonim kérdőívünket! Számítunk rád! Segíts, hogy továbbfejleszthessük rendezvényeinket, szolgáltatásainkat, így legközelebb még több élménnyel várhatunk!  Kattints ide a kérdőív kitöltéséhez!