Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Pedagógus Nyílt Napot tart az Állatkert októberben 2023. október 6.

Minden évben két alkalommal tart olyan tematikus napot az Állatkert, melyre a pedagógusokat várják szakembereink. A 2023 őszi időpont október 14, melyre még fogadunk regisztrációkat.

Sokféle szakmai program és belépési kedvezmény várja az oktatásban, nevelésben dolgozó kollégákat az őszi Pedagógus Nyílt Napon. Őszi programjaink fókuszában a természet- és vadállatvédelem áll. Így a változatos programkínálatban az előadások főként állatkertünk és természetvédelmi partnerszervezeteink e téren végzett munkáját, közös erőfeszítéseit mutatják be. Gyakorlati bemutató foglalkozásaink is elsősorban a kedvtelésből tartott állatok felelős és állatjóléti szempontú tartásához adnak sok hasznos ötletet.

De természetesen most is részt lehet venni a népszerű szakvezetéseken, az állatkerti foglalkozásokat szemléletesen és élményszerűen ismertető tematikus sétákon és arra is van lehetőség az interaktív szakmabemutató standoknál, hogy az állatkerti foglalkozásokhoz szükséges eszközöket szakemberek útmutatásával kézbe lehessen venni.

A gazdag programon kívül a szakmai napon belépési kedvezményt is biztosítunk mind az óvodapedagógusoknak, tanítóknak, tanároknak, valamint a szakképző intézményekben oktató kollégáknak is. Érvényes pedagógus igazolvánnyal ezen a napon a pedagógusok 300 Ft-os jeggyel látogathatják az Állatkertet. A pedagógus igazolvány felmutatásával ajándékboltunkban 25%-os kedvezménnyel vásárolhatnak az állatkert kiadványaiból is. 

A szakmai programokon való részvételt előzetes internetes regisztráció esetén tudjuk biztosítani. Regisztrálni a programokra ITT lehetA Pedagógus Nyílt Nap részletes programja  ITT olvasható.