Jegyárak, jegyvásárlás


A 2020. március 31-ig érvényes elővételi jegyek,
felhasználhatók 2020. december 31-ig.

Nyitvatartás

 

Március 15-től ZÁRVA további intézkedésig

Gyermekvédelmi gondoskodásban élők kedvezményei

A Fővárosi Állat- és Növénykert a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatósággal (SZGYF) kötött megállapodás alapján jelentős kedvezményeket kínál a gyermekvédelmi szakellátásban élők, valamint a Főigazgatóság fenntartásában élő gondozottak számára a szervezett formában történő állatkerti látogatásokhoz. A megállapodásban rögzített kedvezmények 2017. április 1-től visszavonásig érvényesek.

Térítésmentesen látogathatják az Állatkertet a SZGYF fővárosi székhelyű vagy telephelyű intézményeiből érkező csoportok akkor, ha rendelkeznek az igényjogosultságot igazoló belépési engedéllyel. Az engedély kiállításához előzetesen regisztrálni kell a SZGYF regisztrációs e-mail címén (regisztracio@szgyf.gov.hu), kellő időben ahhoz, hogy a SZGYF legkésőbb 4 munkanappal a csoport érkezése előtt jelezhesse az igényt az Állatkertnek.

Kedvezményes áron (1000 Ft/fő) látogathatják az Állatkertet a SZGYF vidéki intézményeiből, valamint a nemzetközi cserekapcsolatok gyermekvédelmi intézményeiből érkező csoportok tagjai, továbbá a SZGYF munkatársai akkor, ha erre vonatkozó egyedi belépési engedéllyel rendelkeznek. Az egyedi belépési engedélyt az Állatkert állítja ki a SZGYF által jelzett igény alapján, így e kedvezmény igénybe vételéhez is a SZGYF regisztrációs e-mail címén (regisztracio@szgyf.gov.hu) kell regisztrálni, kellő időben ahhoz, hogy a SZGYF legkésőbb két munkanappal a csoport csoportok vagy a munkatársak érkezése előtt jelezhesse az igényt az Állatkertnek.