Nyitvatartás

H-V: 9:00-16:00 

Részletek>>>

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Készíts saját Állatkertet: Majomvilág 2020. június 30.

Ötödik részéhez érkezett kreatív kézműveskedésre bátorító sorozatunk, amelyben ezúttal a majmoknak és a makiknak szentelünk kiemelt figyelmet. Érdekességek, ujjbáb készítés, színező, memóriakártya és rejtvény az alkotó kedvű éllatbarátoknak.

Az Állatkert kellős közepén lévő zónát az egyszerűség kedvéért gyakran hívjuk „Majomvilágnak". Az Emberszabású majmok háza, a Madagaszkár-ház, és a környező, főként különféle makiknak otthont adó kisebb épületek tartoznak ide. Természetesen ez a zóna sem maradhat ki sorozatunkból, amelynek előző részeiben a Kisszikla, a Nagy-tó, az America Tropicana zóna és az Ausztrál zóna lakóit mutattuk be, sok-sok érdekességgel, kézműves ötletekkel, otthon elkészíthető állatkerti fajtáblával, memóriakártyának is használható színezőkkel és rejtvényekkel.

A letölthető és kinyomtatható tartalmakból a „Majomvilág" lakói közül három jellegzetes faj, a gyűrűsfarkú makit, az aranyhasú mangábét és a síkvidéki gorillát lehet alaposabban megismerni. Aki szeretne, ezeket az állatokat ábrázoló figurákat, ujjbábokat is készíthet többnyire otthon is megtalálható, illetve könnyen hozzáférhető anyagokból.

A Majomvilág állatai (PDF)
Kézműves foglalkoztató: készíts kattát, gorillát, aranyhasú mangábét! (PDF)
Készíts saját fajtáblát! (PDF)
Memóriakártya és állatos színező (PDF)
Keresztrejtvény (PDF)