Nyitvatartás

H-V: 9:00-16:00 

Részletek>>>

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Készíts saját Állatkertet: Ragadozók 2020. július 7.

Az India-háztól a medvebarlangokig terjedő zóna néhány érdekes ragadozóját ismerhetitek meg az alkotó kedvű állatbarátok kreatív kézműveskedésre csábító sorozatunk hatodik részéből. Papírfigurák, színező, memóriakártya és rejtvény.

Egy hónappal ezelőtt indítottuk útjára „Készíts saját Állatkertet!" című, kreatív kézműveskedésre csábító sorozatunkat. Azóta minden héten újabb résszel jelentkeztünk, amelyekben előbb a Kisszikla, majd a Nagy-tó, az America Tropicana zóna, az Ausztrál zóna és a „Majomvilág" lakóit mutattuk be sok-sok érdekességgel, kézműves ötletekkel, otthon elkészíthető állatkerti fajtáblával, memóriakártyának is használható színezőkkel és rejtvényekkel.

A hatodik részben az India-háztól a medvebarlangokig terjedő zóna néhány érdekes ragadozóját, mindenekelőtt az oroszlánt, a tigrist és a barnamedvét lehet egy kicsit jobban megismerni. A letölthető és kinyomtatható tartalmak segítségével nemcsak sok érdekességet lehet megtudni róluk, hanem egyszerű anyagokból és eszközökkel otthon akár el is lehet készíteni az állatok papírfiguráit. Aki szeretne, saját állatkerti fajtáblát is készíthet róluk, de memóriakártyaként is használható színezővel, sőt rejtvénnyel is kedveskedünk az alkotó kedvű állatbarátoknak. Alkotásra fel!

Ázsia veszélyeztetett ragadozói (PDF)
Kézműves foglalkoztató: készíts el a ragadozókat! (PDF)
Készíts saját fajtáblát! (PDF)
Memóriakártya és állatos színező (PDF)
Keresztrejtvény (PDF)