Nyitvatartás

H-V: 9:00-16:00 

Részletek>>>

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Állatkerti világ: növekedés, fejlődés 2020. november 11.

Legújabb családi foglalkoztató füzetünkben az állatok növekedésével és fejlődésével foglalkozunk. Ez már a sorozat kilencedik füzete, az előző nyolc központi témája az évszakok, az állatok táplálkozása, alkalmazkodása, érzékelése és a közlekedés voltak.

Szeptember közepén indítottuk el az Állatkerti világ című sorozatot, amely hetente jelentkezik egy-egy újabb kreatív családi foglalkoztató füzettel. Az óvodásoknak és iskolásoknak, ilyen korú gyermeket nevelő családoknak szánt, letölthető és kinyomtatható füzetek mindegyike egy-egy központi témával foglalkozik, játékos formában nyújtva betekintést az állatkerti világba, különösen a kulisszák mögötti szakmai munkába, persze sok érdekességgel, kreatív kézműveskedésre csábító ötlettel kiegészítve.

Az egyes füzetek tartalma minden héten egy-egy központi témakörhöz kapcsolódik. Az első nyolc füzetet a négy évszaknak - ősz, tél, tavasz, nyár - és az állatok napirendjének és táplálkozásánakalkalmazkodásának és érzékelésüknek, illetve a közlekedésnek szenteltük.

Állatkerti világ – ismertető a sorozatról (PDF)
Állatkerti világ (9. füzet) – Növekedés, fejlődés (PDF)
A 8. füzet megoldásai (PDF)