Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Ősz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 4500 HUF Gyermek jegy: 3200 HUF

Holnemvolt Park

Az Állatkert 2014 februárjában vette át a megszüntetett Vidámpark egykori területét. Felhasználására egy középtávú fejlesztési terv készült, amelynek értelmében a szóban forgó terület egy részén a Holnemvolt Várat, nagyobbik felében pedig a Pannon Parkot alakítjuk ki. Ahhoz azonban, hogy ezeknek az új bemutatóhelyeknek a kivitelezése megkezdődhessen, még számos feladatot kellett elvégezni. Azért, hogy a területet ebben az átmeneti időszakban is a közönség rendelkezésére állhasson, hangsúlyozottan átmeneti jelleggel létrehoztuk a Holnemvolt Parkot, amely a 2014-es, illetve a 2015-ös szezonban fogadta a nagyközönséget. A Holnemvolt Parkban egyes örökölt játékok, már az Állatkert, illetve partnerei által felállított újabb játéküzemek, harmincféle állat, állatsimogató, lovaglási lehetőség, játszóterek, játszóhelyek sokasága és mindenféle más érdekesség várta a látogatókat.

Milyen volt a Holnemvolt Park?

Hullámvasút, állatsimogató, tevék, körhinta, tengerimalac város, játszótér, bábszínház, lacikonyha… Minden, ami a Holnemvolt Parkban volt.

A Holnemvolt Park eseménynaptára

Éjszakai hullámvasutazás, Múzeumok Éjszakája, beszélgetés Törőcsik Marival a körhintán… A Holnemvolt Park két szezonjának legfontosabb eseményei.

A működés sikerei

Olcsóbb belépők, értékőrzés, hagyományok ápolása, emelkedő színvonal és sokkal több látogató, mint a Vidámpark utolsó éveiben volt.

Holvolt-tár

Az Állatkert üzemeltetésében működő Holnemvolt Parkban a Vidámpark relikviáinak megőrzésére is gondot fordítottunk.