Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Ősz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 4500 HUF Gyermek jegy: 3200 HUF

Állatkerti világ: természeti értékeink védelme 2020. november 25.

Mostani családi foglalkoztató füzetünkben a természeti értékeink védelmével, az állatvédelemmel foglalkozunk. Ez már a sorozat tizenegyedik füzete, az előző füzetek megtalálhatóak weboldalunk digitális állatkert menüpontjában.

Szeptember közepén indítottuk el az Állatkerti világ című sorozatot, amely hetente jelentkezik egy-egy újabb kreatív családi foglalkoztató füzettel. Az óvodásoknak és iskolásoknak, ilyen korú gyermeket nevelő családoknak szánt, letölthető és kinyomtatható füzetek mindegyike egy-egy központi témával foglalkozik, játékos formában nyújtva betekintést az állatkerti világba, különösen a kulisszák mögötti szakmai munkába, persze sok érdekességgel, kreatív kézműveskedésre csábító ötlettel kiegészítve.

Az egyes füzetek tartalma minden héten egy-egy központi témakörhöz kapcsolódik. Az első tíz füzetet a négy évszaknak, - ősz, tél, tavasz, nyár - az állatok napirendjének és táplálkozásánakalkalmazkodásánakérzékelésüknek és fejlődésüknek, a közlekedésnek és a fásszárú növényeknek szenteltük.

Állatkerti világ – ismertető a sorozatról (PDF)
Állatkerti világ (11. füzet) – Természeti értékeink védelme (PDF)
A 10. füzet megoldásai (PDF)