Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Ősz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 4500 HUF Gyermek jegy: 3200 HUF

Készíts saját Állatkertet: Elefántház 2020. augusztus 5.

Ez már a tízedik része a nyár elején elindított, alkotókedvű állatbarátoknak szánt sorozatunknak, amelyből ezúttal az elefántokat lehet megismerni. Sőt, aki szeretné, az elefántcsaládot ábrázoló ujjbábokat is készíthet.

Az Elefántház egyike Állatkertünk leghíresebb, legismertebb állatházainak. S persze a benne lakó állatok is nagy népszerűségnek örvendenek. Így „Készíts saját Állatkertet!" sorozatunkból sem maradhatnak ki. A letölthető és kinyomtatható tartalmakban sok-sok érdekességet mesélünk el az elefántokról, és a mi egykori és mai ormányosainkról. Megmutatjuk, hogyan lehet otthon is megtalálható, illetve könnyen beszerezhető anyagokból elefánt ujjbábokat készíteni, sőt a vállalkozó kedvűek saját miniatűr Elefántházat is építhetnek. Természetesen saját fajtáblát is lehet alkotni, sőt memóriakártyának is használható színezővel és rejtvénnyel is készültünk.

Az Elefántház és a budapesti elefántok (PDF)
Kézműves foglalkoztató: készíts elefántot, és építsd meg az Elefántházat is! (PDF)
Készíts saját fajtáblát! (PDF)
Memóriakártya és állatos színező (PDF)
Keresztrejtvény (PDF)

Sorozatunk előző kilenc részéből egyébként a Kisszikla, a Nagy-tó, az America Tropicana zóna, az Ausztrál zóna, a „Majomvilág", a ragadozókat bemutató zóna, a Mérgesház, a Nagyszikla és a Szavanna-komplexum lakóit ismerhették meg az érdeklődők.