Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Hírek

Események a Pannon Park és a Holnemvolt Vár életében.

Hírek (Készül a jövő)

Megnyílt a Tündér Ilona játszótér2014. július 18.

Újabb játéklehetőséggel bővült a Holnemvolt Park programkínálata, megnyílt ugyanis a Tündér Ilona játszótér. Az Állatkertbe vagy a Holnemvolt Parkba jegyet váltott látogatók számára minden további díj vagy zseton nélkül igénybe vehető játszótér különlegessége, hogy műalkotásnak is beillő egyedi játékok kínálnak felhőtlen perceket a gyerekeknek.

Flamingófiókák a Holnemvolt Parkban2014. július 9.

Új helyükön, a Holnemvolt Parkban is rendületlenül szaporodnak rózsás flamingóink. Eddig összesen hat fióka jött a világra, de további tojások kikelése is várható az elkövetkező napokban.

Átköltöztek a zebuk is2014. július 3.

A Holnemvolt Park április végi megnyitására az Állatkertben látható valamennyi háziállat átköltözött az új területre. Az egyedüli kivételt a törpezebuk képezték, mert ezek az állatok továbbra is a Mérgesház melletti régi karámjukban maradtak. Mostanra viszont a zebuk új otthona is elkészült a Holnemvolt Parkban, így a közönség most már ott láthatja őket.

Óriási érdeklődés a Múzeumok Éjszakáján2014. június 25.

Az idei Múzeumok Éjszakája alkalmával a Holnemvolt Park is különleges programmal várta az érdeklődőket. Összesen több mint nyolcezer fő volt kíváncsi a műemléki játékokra, a terület múltjának relikviáit bemutató Holtvolt-tárra, illetve a parkba tavasszal beköltözött állatok sokaságára. Az érdeklődők közül csaknem ezer fő az országhatárokon túlról érkezett.

„Vetkőző” jószágok2014. június 18.

Bár korábban is bemutattunk gyapjútermelő állatokat, a Holnemvolt Park megnyitásával jelentősen megnőtt az ilyen jószágok száma. Ezért valóságos nyíróbrigádot kellett verbuválnunk. A nyírógéppel gyorsan megy a munka, ezért a négyszarvú juhok, a gyimesi rackák és az alpakák is hamar megszabadulhattak az ilyentájt már kényelmetlen gyapjútömegtől. Igaz, most kissé szokatlan külsejűnek tűnnek, ami persze általában jellemző a frissen nyírt állatokra. A nyírásról a fotók mellett mozgóképet is mutatunk.

Múzeumok Éjszakája a Holnemvolt Parkban2014. június 5.

Június 21-én 20:00 – 24:00 között a Holnemvolt Parkban is programok várják a Múzeumok éjszakája programra a megvásárolt karszalaggal rendelkező érdeklődőket!

Papagájok – parádés áron!2014. május 30.

A Holnemvolt Park közönségének egyik nagy kedvence a látványos Papagájparádé.

Szervác, Pongrác és Bonifác2014. május 23.

Így hívják azt a három Jersey marhát, akiket a Holnemvolt Parkban láthat a közönség. A barátságos tinókat nemcsak a karámjukban lehet megtekinteni, hiszen gondozóik rendszeresen sétáltatják őket a látogatók között, a Holnemvolt Park sétaútjain.

Kalandvágyók figyelem!2014. május 8.

Nagy örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy május 9-én 10 órától megnyílik a Kalandpálya a Holnemvolt Parkban! Kúszhattok, mászhattok, ügyeskedhettek, próbára tehetitek ügyességeteket már a belváros szívében is!

Megnyílt a Holnemvolt Park2014. április 30.

Kedden délután megnyitotta kapuit a Holnemvolt Park. Az Állatkert által üzemeltetett családi szabadidőparkban harmincféle állat, új állatsimogatók, lovaglási és tevegelési lehetőség, valamint számos játéküzem, szórakoztató látványosság és attrakció várja a látogatókat. Üzemelnek a régi vurstli, illetve az egykori Angolpark örökségének számító patinás játékok, így a régi körhinta, a barlangvasút, a hullámvasút és a mesecsónak is.