Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Hírek

Események a Pannon Park és a Holnemvolt Vár életében.

Hírek (Készül a jövő)

Óriási érdeklődés a Múzeumok Éjszakáján2014. június 25.

Az idei Múzeumok Éjszakája alkalmával a Holnemvolt Park is különleges programmal várta az érdeklődőket. Összesen több mint nyolcezer fő volt kíváncsi a műemléki játékokra, a terület múltjának relikviáit bemutató Holtvolt-tárra, illetve a parkba tavasszal beköltözött állatok sokaságára. Az érdeklődők közül csaknem ezer fő az országhatárokon túlról érkezett.

„Vetkőző” jószágok2014. június 18.

Bár korábban is bemutattunk gyapjútermelő állatokat, a Holnemvolt Park megnyitásával jelentősen megnőtt az ilyen jószágok száma. Ezért valóságos nyíróbrigádot kellett verbuválnunk. A nyírógéppel gyorsan megy a munka, ezért a négyszarvú juhok, a gyimesi rackák és az alpakák is hamar megszabadulhattak az ilyentájt már kényelmetlen gyapjútömegtől. Igaz, most kissé szokatlan külsejűnek tűnnek, ami persze általában jellemző a frissen nyírt állatokra. A nyírásról a fotók mellett mozgóképet is mutatunk.

Múzeumok Éjszakája a Holnemvolt Parkban2014. június 5.

Június 21-én 20:00 – 24:00 között a Holnemvolt Parkban is programok várják a Múzeumok éjszakája programra a megvásárolt karszalaggal rendelkező érdeklődőket!

Papagájok – parádés áron!2014. május 30.

A Holnemvolt Park közönségének egyik nagy kedvence a látványos Papagájparádé.

Szervác, Pongrác és Bonifác2014. május 23.

Így hívják azt a három Jersey marhát, akiket a Holnemvolt Parkban láthat a közönség. A barátságos tinókat nemcsak a karámjukban lehet megtekinteni, hiszen gondozóik rendszeresen sétáltatják őket a látogatók között, a Holnemvolt Park sétaútjain.

Kalandvágyók figyelem!2014. május 8.

Nagy örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy május 9-én 10 órától megnyílik a Kalandpálya a Holnemvolt Parkban! Kúszhattok, mászhattok, ügyeskedhettek, próbára tehetitek ügyességeteket már a belváros szívében is!

Megnyílt a Holnemvolt Park2014. április 30.

Kedden délután megnyitotta kapuit a Holnemvolt Park. Az Állatkert által üzemeltetett családi szabadidőparkban harmincféle állat, új állatsimogatók, lovaglási és tevegelési lehetőség, valamint számos játéküzem, szórakoztató látványosság és attrakció várja a látogatókat. Üzemelnek a régi vurstli, illetve az egykori Angolpark örökségének számító patinás játékok, így a régi körhinta, a barlangvasút, a hullámvasút és a mesecsónak is.

Vadmalacok a Holnemvolt Parkban2014. április 25.

A jövő héten megnyíló Holnemvolt Park első látogatói több mostanában született kisállattal is találkozhatnak.

Vonali próbafutás a hullámvasúton2014. április 24.

Két héttel ezelőtt arról számoltunk be, hogy a hullámvasúton elvégeztük a szükséges pályafelújítási munkálatokat.

Egy hét múlva nyit a Holnemvolt Park2014. április 22.

Április 29-én kedden 13 órától veheti birtokba a közönség az új Holnemvolt Parkot. Ez a Föld napja alkalmából tartott sajtótájékoztatón jelentette be az Állatkert főigazgatója.