Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Hírek

Események a Pannon Park és a Holnemvolt Vár életében.

Hírek (Készül a jövő)

A Biodóm nem cirkusz!2023. április 22.

Állatkertünk elutasítja azt a felvetést, hogy újra területeket vonjanak el tőlünk, vagy megpróbálják valamilyen módon összekeverni az állatkerti és a cirkuszi funkciókat, amelyek gyökeresen eltérnek egymástól.

Helyszíni bejárás a tető alatt lévő Biodómban2019. december 19.

December 17-én a sajtó számára nyilvános helyszíni bejáráson mutattuk be a Pannon Park, illetve Biodóm építésének előrehaladását. Szó esett a még szükséges forrásokról, illetve a kivitelezés II. üteméről is.

Zöld fények a Biodómon2019. december 18.

December második hetében megkezdődött a Biodóm díszvilágításnak tesztje. A fényforrások lényegében bármilyen színt, a 250+80 lámpatest együttesen pedig változatos világítási képeket tud majd megjeleníteni.

Félidőben a Pannon Park kialakítása2019. szeptember 5.

Két éve kezdődött meg a Pannon Park, illetve központi építménye, a Biodóm kivitelezése, és várhatóan még két év kell ahhoz, hogy a nagyközönség előtt is megnyithassuk. Cikkünkben beszámolunk, mi készült el eddig, és mi várható ezután.

Helyükre kerültek a biodóm akváriumának betekintő ablakai2019. április 5.

Március 18-án helyére került a Pannon Park biodómjában készülő Pannon-tenger akvárium óriási cápamedencéjének 13 tonnás, gigantikus akril betekintő ablaka, illetve a hengeres medencéhez szükséges méretes akril henger is.

Beemelték a tartószerkezet utolsó elemét2018. december 24.

Pénteken a helyére került az utolsó tartószerkezeti elem a leendő Pannon Park központi építményén, a biodómon. Ez az 1505 rúdból és 539 csomópontból álló szerkezet fogja tartani a biodóm fölé boruló, fényáteresztő fóliamembránt.

Kisfilm a fejlesztések szemléjéről2018. december 22.

Legújabb kisfilmünk néhány percben foglalja össze a december 13-án megtartott helyszíni szemlét, amelyen a frissen elkészült Cápasulit, és a jelenleg is kivitelezés alatt álló Pannon Parkot mutattuk be a meghívott vendégeknek.

A Pannon Park biodómja Európa legjobb szabadidős létesítménye2018. december 15.

Az International Properity Awards rangos építészeti, ingatlanszakmai díj nemzetközi zsűrije Európa legjobbjának választotta a Pannon Park biodóm projektet a szabadidős célú létesítményének kategóriájában.

Hol tartanak a fejlesztések?2018. december 14.

December 13-án helyszíni szemle keretében mutatta be az Állatkert főigazgatója a fejlesztések állását a főpolgármesternek, a belügyminiszternek, az emberi erőforrások miniszterének, valamint a sajtó érdeklődő képviselőinek.

Elkészült a Cápasuli a Holnemvolt Várban2018. december 13.

Újabb fontos állomásához érkezett az Állatkert új területein zajló fejlesztések sora. Elkészült ugyanis a Holnemvolt Vár legújabb attrakciója, a Cápasuli, ahol az ifjú cápák a nagyközönség szeme láttára fognak felnőni.