Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-16:00 Sz-V: 9:00-16:00

Hírek

Események a Pannon Park és a Holnemvolt Vár életében.

Hírek (Készül a jövő)

Egyeztetés a Levegő Munkacsoporttal2016. november 25.

A fejlesztésekkel kapcsolatos társadalmi egyeztetések részeként november 23-án a Levegő Munkacsoport Szakértői Testületének mutattuk be elképzeléseinket egy kilenc előadásból álló részletes, tematikus bemutatón.

Megújulnak a körhinta patinás falovacskái2016. október 5.

Bár a körhinta a szezon elmúltával már nem fogad látogatókat, mégsem merül Csipkerózsika-álomba. Folyik ugyanis a falovak, hintók és gondolák restaurálása, sőt, még egy új hajtásrendszer kialakítására is sor került.

Nemzetközi szakmai eszmecsere a jövő állatkertjeiről2016. szeptember 5.

Állatkertünk 150. születésnapja alkalmából nemcsak ünneplésre és közönségprogramokra került sor, hanem egy szakmai eszmecserére is, amelynek során Európa vezető állatkerti szakemberei is méltatták intézményünk fejlesztési terveit.

Kisfilm a faátültetésekről2016. július 6.

A leendő Mesepark és Pannon Park területén a szükséges faátültetéseket az elérhető legkorszerűbb, a világ számos országában bevált technológiával végettük. Ennek módjáról külön kisfilmet is készítettünk az érdeklődők számára.

Körhinta és Mese vurstli2016. április 29.

A majális hétvégéjétől kezdve nemcsak a műemléki Schäftner-körhinta üzemel, hanem a szomszédságában megnyitott területen további játékok, köztük nosztalgia körhinta, hattyús körhinta és kerti mesevasút is várja a gyermekeket.

Ujjé! Újra forog a Körhinta!2016. március 25.

Kicsik és nagyok nagy örömére ismét forog a műemléki Körhinta!

Lezárult a szezon a Holnemvolt Parkban2015. november 1.

November 1-én vasárnap zárult le a Holnemvolt Park idei szezonja, november 2-től a terület már nem fogad látogatókat. A leállás azonban most nem csak a következő szezon kezdetéig tart, hanem a területen megvalósítandó fejlesztések elkészültéig.

November elsejéig lehet hullámvasutazni2015. október 13.

Alig három hét van vissza a Holnemvolt Park idei szezonjából, így a játékokra is a jövő hét utáni hét vasárnapján, azaz november 1-én lehet majd utoljára felülni. Utána viszont megkezdődnek a Mesepark és a Pannon Park kivitelezésének munkálatai.

Felfedezés távirányítású hajókkal2015. július 7.

Újabb érdekes játékkal, távirányítású hajókkal gazdagodott a Holnemvolt Park kínálata. Két zsetonért bárki elnavigálhatja a hajómodelleket a mesterséges óceán miniatűr szigetei között. Még a Húsvét-sziget partjaihoz is el lehet hajózni.

8451 fő a Múzeumok Éjszakáján2015. június 23.

Június 20-án, a Múzeumok Éjszakáján a Holnemvolt Park is programok, látnivalók és élmények sokaságával várta a nagyközönséget. Az este 6-tól éjfélig tartó rendezvényen 8451 fő vett részt, a kivilágított hullámvasútnak 2441 utasa volt.