Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Hírek, események

Megérkezett az ötszázezredik látogatónk2019. július 18.

A négyéves Flóra lett Állatkertünk idei ötszázezredik látogatója. A gödöllői kislány Székelyföldön élő keresztszüleivel együtt érkezett hozzánk, és egy 4 évszakos bérletet kapott ajándékba, amelyet ő és egy felnőtt kísérő vehet igénybe.

A Kajla útlevéllel kedvezmény is jár!2019. július 4.

A Budapesti Állatkert is örömmel csatlakozott a Kajla pecsételőhelyek sorába. A pecsételés az Állatkert infopavilonjában, valamint a Holnemvolt Vár bejáratánál lehetséges.

Sorban állás nélkül, okostelefonnal is lehet jegyet váltani2019. július 4.

Mostantól a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer applikációjával is lehet jegyet váltani az Állatkertbe, ami egyszerű, gyors és kényelmes megoldás plusz költség nélkül. Látnivalóból, programból és élményből pedig igazán nincs hiány nálunk.

Elárvult denevérbébik a Sünispotályban2019. július 2.

Az évi csaknem kétezer mentett állatunk között szép számmal akadnak denevérek is. Az évnek ebben az időszakában főleg elárvult denevérbébik kerülnek be hozzánk, akiket munkatársaink embert próbáló munkával igyekeznek felnevelni.

Kockakővel sújtották halálra az egyik görög teknősünket2019. június 13.

Szerda délután egy ismeretlen elkövető kockakővel ütötte agyon egyik görög teknősünket. Az állat halálos sérüléseket szenvedett, sajnos nem lehetett őt megmenteni. A térfigyelő kamera mindent rögzített. Természetesen feljelentést tettünk.

Az Állatkert minden évszakban életre szóló élmény!2019. június 6.

Vannak, akik éves bérletükkel szinte minden nap eljönnek hozzánk. És vannak olyanok is, akik legszívesebben minden évszakban megnéznék egyszer az Állatkert csodálatos parkját, az állatokat. Nekik ajánljuk az új „Négyévszakos” bérletünket.

Mentett madarakat és kisemlősöket engedtünk szabadon2019. május 30.

Tizenhét mentett állatot engedtünk vissza a természetbe a Bükki Nemzeti Park területén: köztük fakopáncsot, széncinkét, feketerigókat, peléket, sünöket és egy mókust is. Az esemény egy nemzetközi vadállatmentési konferenciához is kapcsolódott.

Az állatkerti dolgozókról a munka ünnepén2019. április 30.

Az Állatkert nem magától működik! Kétszázhúsz munkatársunk dolgozik azon nap mint nap, hogy állataink, növényeink, és a hozzánk ellátogató közönség is a lehető legjobban érezze magát. Van, aki már több mint negyven éve a munkatársunk.

Benedek a Sünispotályban2019. március 21.

A mentőmunka keretében évente másfél-kétezer állatnak nyújtunk segítséget. A legtöbb bekerülő állat madár, ám a legnagyobb számban bekerülő faj a sün. Bemutató mentőközpontunk, a Sünispotály egyik barátságos lakója, Benedek is így került hozzánk.

Kolleganők, köszönjük!2019. március 8.

Az év minden napján indokolt lenne, de a nemzetközi nőnapon külön is alkalom kínálkozik arra, hogy tiszteletünket és nagyrabecsülésünket fejezzük ki női munkatársaink iránt. Nélkülük aligha lehetne Állatkertünk Európa élmezőnyében.