Nyitvatartás

 

November 11-től ZÁRVA további intézkedésig

Jegyinformációk

 

Olvasd el, hogyan változik belépőink érvényessége.

Digitális Állatkert

Velünk élő állatok oktatási csomag2020. május 15.

Legújabb oktatási csomagunk témakörei a háziállatok, társállatok, illetve a felelős állattartás. A kinyomtatható és letölthető anyagokat elsősorban pedagógusoknak szánjuk segédanyagként, de a gyermekkel otthon foglalkozó szülők is hasznát vehetik.

Érdekességek fákról és madarakról2020. május 13.

Digitális Állatkert sorozatunk legújabb részében, kapcsolódva a madarak és fák napjához, de az épp most zajló Közösségek Hetéhez is, a madarakkal és a fákkal kapcsolatos érdekességekkel, letölthető és kinyomtatható anyagokkal készültünk.

Állatkert egy vízcseppben oktatási csomag2020. május 8.

Harmadik oktatási csomagunk a felfedező kedvű természetbúvároknak szól, és azoknak, akiknél lapul egy mikroszkóp a szekrény mélyén, de még nem volt alkalom rá, hogy kipróbálják.

Érdekességek a nemzetközi medvenapra2020. május 6.

Digitális Állatkert sorozatunk legújabb részében – a nemzetközi medvenap alkalmából – ezúttal a medvékkel kapcsolatos letölthető és kinyomtatható érdekességekkel, rejtvénnyel, kézműves foglalkoztatóval készültünk.

Állatkerti Zöldműhely pedagógusoknak2020. április 30.

Második digitális oktatási csomagunk az állatkerti Zöldműhely ökotudatos praktikáiból ad válogatást.

Érdekességek a méhek napjára2020. április 29.

Digitális Állatkert sorozatunk legújabb részében – a csütörtökre eső méhek napja alkalmából – ezúttal a méhekkel kapcsolatos letölthető és kinyomtatható érdekességekkel, rejtvénnyel, kézműves foglalkoztatóval készültünk.

Főemlősök oktatási csomag pedagógusoknak2020. április 24.

A Digitális Állatkert sorozat részeként az állatkerti pedagógiai foglalkozásokat, tanulmányi vezetéseket is szeretnénk megidézni, amennyire lehet pótolni.

Sárkányos érdekességek Szent György napjára2020. április 22.

Digitális Állatkert sorozatunk legújabb részében – a közelgő Szent György-nap alkalmából – ezúttal letölthető és kinyomtatható sárkányos érdekességekkel, mesével, rejtvénnyel, kézműves foglalkoztatóval készültünk.

Múltbeli zárva tartások2020. április 17.

Már több mint egy hónapja zárva vannak a kapuk a koronavírus járvány miatt. Arra, hogy ilyen hosszú ideig nem fogadunk látogatókat, csak egy-két alkalommal volt példa az Állatkert másfél évszázados története során.

Érdekességek a műemlékek világnapjára2020. április 15.

Digitális Állatkert sorozatunk legújabb részében a közelgő műemlékvédelmi világnaphoz kapcsolódó, letölthető és kinyomtatható érdekességekkel, rejtvénnyel, kézműves foglalkoztatóval készültünk. Aki szeretne, mini körhintát is készíthet.