Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Digitális Állatkert

Készíts saját Állatkertet: Elefántház2020. augusztus 5.

Ez már a tízedik része a nyár elején elindított, alkotókedvű állatbarátoknak szánt sorozatunknak, amelyből ezúttal az elefántokat lehet megismerni. Sőt, aki szeretné, az elefántcsaládot ábrázoló ujjbábokat is készíthet.

Készíts saját Állatkertet: Szavanna zóna2020. július 29.

A zsiráfok és az orrszarvúak is nagy népszerűségnek örvendenek Állatkertünkben, a mhorr gazella pedig azért érdemes a figyelmünkre, mert ők a kert legritkább állatai. Így a „Készíts saját Állatkertet” sorozatból sem maradhatnak ki.

Készíts saját Állatkertet: Nagyszikla2020. július 22.

Az állatkerti Nagyszikla belsejében kialakított Varázshegyben sokféle állattal találkozhatnak látogatóink. Néhányuk figuráját most otthon is elkészítheti, akinek van kedve egy kis alkotáshoz. De van keresztrejtvény, színező és memóriakártya is.

Készíts saját Állatkertet: Mérgesház2020. július 15.

Kreatív kézműveskedésre bátorító sorozatunk hetedik részében egyik különleges bemutatóhelyünk, a Mérgesház lakóit ismerhetik meg az alkotó kedvű állatbarátok. Érdekességek, kézműves ötletek, színező és rejtvény is van a letölthető tartalmak között.

Készíts saját Állatkertet: Ragadozók2020. július 7.

Az India-háztól a medvebarlangokig terjedő zóna néhány érdekes ragadozóját ismerhetitek meg az alkotó kedvű állatbarátok kreatív kézműveskedésre csábító sorozatunk hatodik részéből. Papírfigurák, színező, memóriakártya és rejtvény.

Készíts saját Állatkertet: Majomvilág2020. június 30.

Ötödik részéhez érkezett kreatív kézműveskedésre bátorító sorozatunk, amelyben ezúttal a majmoknak és a makiknak szentelünk kiemelt figyelmet. Érdekességek, ujjbáb készítés, színező, memóriakártya és rejtvény az alkotó kedvű éllatbarátoknak.

Készíts saját Állatkertet: Ausztrál zóna2020. június 24.

Kreatív kézműveskedésre bátorító sorozatunk negyedik részében az állatkerti Ausztrál zóna néhány jellegzetes állatával, a kengurukkal, a kazuárokkal és a koronás galambokkal ismerkedhetnek meg az alkotó kedvű állatbarátok.

Készíts saját Állatkertet: America Tropicana2020. június 18.

Nemrégiben indult új sorozatunk abban segít, hogy egy kis kreatív kézműveskedéssel ki-ki elkészíthesse saját állatkertjét, és közben meg is ismerje az állatokat. Ezúttal az America Tropicanat, a Pálmaháztól a Sasröpdéig.

Oktatási csomag az állatok táplálkozásáról2020. június 12.

Mit és hogyan esznek az állatok? Ezt a témakört járja körül legújabb oktatási csomagunk, amely immár a nyolcadik a ZooTanoda sorozatban. A letölthető és kinyomtatható oktatási segédanyagot elsősorban tanároknak szánjuk.

Készíts saját Állatkertet: a Nagytó lakói2020. június 11.

Nemrégiben indult új sorozatunk abban segít, hogy egy kis kreatív kézműveskedéssel ki-ki elkészíthesse saját állatkertjét, és közben meg is ismerje az állatokat. Ezúttal a Nagytó lakóit, a pelikánokat, a kormoránokat és a vadkacsákat.