Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Digitális Állatkert

Oktatási csomag: Biodiverzitás2023. május 22.

Május 22-én ünnepeljük a biodiverzitás világnapját. Ehhez kapcsolódva Állatkertünk Ismeretterjesztési és Oktatási Osztályának munkatársai digitális ismeretterjesztőkkel és hozzájuk kapcsolódó feladatokkal és kreatív alkotásokkal készültek.

Minden, ami denevér – új családi foglalkoztató füzet2021. június 17.

A denevérek nem feltétlenül örvendenek túl nagy népszerűségnek. Pedig ökológiai szerepük igen jelentős, és a szúnyogok pusztítóiként nekünk embereknek is segítségünkre vannak. Legújabb családi foglalkoztató füzetünkben a denevérekkel foglalkozunk.

Minden, ami ízeltlábú – új családi foglalkoztató füzet2021. június 9.

Állatkertünk egyik különlegessége, hogy a sokféle emlős, madár és hüllő bemutatása mellett odafigyelünk az élővilág más csoportjaira is. Például az ízeltlábúakra! Legújabb családi foglalkoztató füzetünket is nekik szenteltük.

Szombati zöldségek: Tiszta energia2021. június 5.

Az EU Zöld Héthez kapcsolódó sorozatunkban szombatonként egy-egy fontos környezetvédelmi kérdéssel foglalkozunk. Most épp a tiszta energiával, illetve azzal, hogyan lehet az emberiség energiaigényét fenntartható módon kielégíteni.

Minden, ami elefánt – új családi foglalkoztató füzet2021. június 2.

Mostanában tagadhatatlanul Samu, a kiselefánt Állatkertünk legnépszerűbb lakója. Ezért letölthető és kinyomtatható családi foglalkoztató füzetjeink sorozatát is az elefántokról szóló résszel folytatjuk. Érdekességek, játékos feladatok, kézműveskedés.

Szombati zöldségek: Biodiverzitás2021. május 22.

Az EU Zöld Héthez kapcsolódó sorozatunkban szombatonként egy-egy fontos környezetvédelmi kérdéssel foglalkozunk. Most épp a biodiverzitással, azaz az élővilág sokféleségével. Mesélünk az azt fenyegető veszélyekről és a biodiverzitás védelméről is.

Minden, ami víziló – új családi foglalkoztató füzet2021. május 20.

Digitális Állatkert programunk részeként tovább folytatódik a letölthető és kinyomtatható családi foglalkoztató füzetek sorozata, ezúttal a vízilovakról szóló résszel. Sok-sok érdekesség, játékos feladatok, kézműveskedés.

Közösségek Hete: Rovarhotel készítés2021. május 16.

Állatkertünk is csatlakozott a Közösségek Hete kezdeményezéshez, amely május 10-től 16-ig tart. A hét folyamán több tartalmat is közzéteszünk az Állatkerthez kapcsolódó közösségi értékekről. Most épp közös családi barkácsolásra biztatunk.

Szombati zöldségek: Klímaváltozás2021. május 15.

Az EU Zöld Héthez kapcsolódó sorozat részeként minden szombaton egy-egy fontos környezetvédelmi kérdéssel foglalkozunk. Ezen a szombaton például a klímaváltozással. Mesélünk az okokról, a következményekről, és arról is, hogy mit lehet tenni ellene.

Közösségek Hete: Beporzók2021. május 14.

Állatkertünk is csatlakozott a Közösségek Hete kezdeményezéshez, amely május 10-től 16-ig tart. A hét folyamán több tartalmat is közzéteszünk az Állatkerthez kapcsolódó közösségi értékekről. Most épp a beporzókról és arról, hogyan segíthetjük őket.