Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Szavazással dől el a leopárdkölykök neve2021. november 18.

A ma bemutatkozott perzsa leopárd kölykök egyike lánynak, a másik fiúnak bizonyult, így három nőstény, és három hím állatnak való névre lehet szavazni egészen jövő csütörtökig. Az eredményt a rá következő napon tesszük közzé.

Zaki lett a zebracsikó neve2021. november 16.

A tegnap éjjel lezárult szavazás eredménye alapján az öthetes zebracsikó, Romy és Zucchero kisfia a Zaki nevet kapta. A perzsa eredetű név erényest jelent. Köszönjük mindenkinek, aki szavazatával segítette a név kiválasztását.

Születésszabályozás a vörös pandáknál2021. november 14.

Rendszeresen közzétett kisfilmjeink segítségével időről időre az állatkerti állatorvosi munkába is bepillantást igyekszünk nyújtani. Ezúttal azt örökítettük meg, hogyan kapott Auróra, a nőstény kis panda fogamzásgátló implantátumot.

Itt lehet szavazni a zebracsikó nevére2021. november 9.

Nevet keresünk a már csaknem egyhónapos zebracsikónak. Négy név közül lehet választani, amelyekre a voksokat jövő hétfőig várjuk. A szavazás eredményét a rá következő napon, azaz jövő kedden fogjuk majd közzétenni.

Szénatortával köszöntöttük Arunt2021. november 8.

Arun, az ifjú elefánt éppen ma négyéves, de már szombaton felköszöntöttük, hiszen a hétvégén sokkal többen tudtak velünk együtt ünnepelni. A szénaboglya tortát gyümölcsökkel díszítettük, a tetejére pedig egy kenyértésztából készült 4-es szám került.

Így utazott el Basil Prágába2021. november 7.

Legújabb kisfilmünkben azt mutatjuk be, hogyan indítottuk útnak a Prágai Állatkertbe Basilt, Állatkertünk népszerű hím oroszlánját, aki az indiai oroszlánok megmentését szolgáló tenyészprogram keretében néhány hónapig a cseh fővárosban vendégeskedik.

Hogy vagy, Taiko?2021. november 3.

Közönségünk gyakran láthatja, hogy a gondozók a kifutó feletti sziklapárkányról valamilyen finomsággal vagy játékkal kedveskednek Taikónak, a népszerű jegesmedvének. A rendszeres környezetgazdagítás fontos ahhoz, hogy az állatok jól érezzék magukat.

A juharok igazi pompájukat ilyenkor ősszel mutatják meg2021. október 30.

A sok állatos látnivaló mellett növényeinket is érdemes megcsodálni, hiszen nemcsak állat-, hanem növénykert is vagyunk. Ilyenkor ősszel is sok a botanikai látnivaló: a juharok például, amelyeknek 266 egyedéről gondoskodunk, ilyenkor a legszebbek.

Péntek este mutatkozik be Eugen, a négyméteres aligátor2021. október 28.

Legújabb kisfilmünkben nemrégiben érkezett új aligátorunkat mutatjuk be, akit a péntek esti állatkerti halloween alkalmából láthat majd először a nagyközönség. A termetes állat négy méter hosszú és 155 kilót nyom.

Móric, az orangután gyerek is vár Benneteket!2021. október 22.

A már csaknem tizenöt hónapos Móric mindig talál felfedezni valót. Bár sokszor még anyukája hátán csimpaszkodva utazik, nagyon érdeklik a mászási és játéklehetőségek, és persze a fagyapot is. Őt is érdemes meglátogatni az őszi szünet idején.