Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

„Alpinista” páviánok2016. december 9.

A Nagyszikla oldalában lakó galléros páviánok kiváló sziklamászók, még a csaknem függőleges sziklafalon is képesek felkapaszkodni. De más különlegességük is van: lényegében tőlük ered az úgynevezett „Kleopátra-frizura”.

Bejgli egy igazi kópé!2016. december 6.

A „Hangyász hét” három videója után, íme, egy csodás ajándék videó Mikulásra! A kéthónapos hangyász kölyök önfeledten játszik a mamájával.

Utazó hangyászkölyök2016. december 2.

A „hangyász hét” jegyében a mai napra egy újabb kisfilmmel kedveskedünk a honlap olvasóinak. Ezúttal azt mutatjuk meg, hogyan cipelteti magát Bejgli, a sörényes hangyász kölyök, amikor anyja sétára indul a kifutóban.

Így játszik a hangyászkölyök2016. november 30.

Újabb kisfilmmel folytatódik a „hangyász hét”. A mostani képkockákon azt mutatjuk meg, hogyan játszik anyjával Bejgli, a már csaknem két hónapos sörényes hangyász kölyök. Amint látható, teljesen belefeledkezik a hancúrozásba.

A kishangyász nagy pillanatai2016. november 28.

Bejgli, a hangyászkölyök egyre aktívabb, ezzel sok örömet szerez látogatóinknak. Gyertek el, nézzétek meg élőben is a kis kópé játszadozását. Addig is mutatunk róla néhány rövid videófelvételt!

Kisfilm az azonosító chip beültetéséről2016. november 25.

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy Albert, a nyáron született kis panda kölyök a közelmúltban kapta meg az azonosító chipet, amely az állatoknál a személyi igazolványt helyettesíti. A beavatkozásról egy kisfilmet is készítettünk.

Denevér népszámlálás2016. november 24.

Nem könnyű dolog több száz össze-vissza cikázó állatkerti denevért megszámolni és még a nemüket is meghatározni. Munkatársaink azonban sikeresen megoldották a feladatot. A Seba-rövidfarkú denevérek kolóniája összesen 343 egyedből áll.

Ásító tigris2016. november 18.

Ha épp ásítás közben lessük meg a nagymacskákat, azt is megfigyelhetjük, hogy milyen a fogazatuk. A hatalmas szemfogak a legfeltűnőbbek, de ha jobban megnézzük, kiderül, hogy több metszőfoguk van, mint az embernek.

Kézbe vett pandakölyök2016. november 14.

Egy olyan aranyos állatot, mint a kis panda kölyök, nagyon sokan szeretnének megsimogatni. Ő azonban nem nagyon veszi jó néven az ilyesmit, ezért a mi munkatársaink is csak egy rövid beavatkozás erejéig vették kézbe.

Foltos szerelmespár2016. november 4.

Cezi és Nadir, a két perzsa leopárd alkotja Állatkertünk egyik legrégebbi szerelmespárját. 2003 augusztusa óta, vagyis több mint tizenhárom esztendeje vannak együtt, s azóta négy alomból összesen hét kölyköt neveltek fel.